Αρχική σελίδα » Επιτροπή Διοργάνωσης » Γιάννης Τρυφιάτης

Γιάννης Τρυφιάτης

 

 

 

 

  Ο Δρ. Γιάννης Τρυφιάτης είναι εκπαιδευτικός σε ιδιωτικό σχολείο, μεταδιδακτορικός ερευνητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μέλος της επιτροπής του πανελλήνιου γλωσσικού διαγωνισμού «Κλείταρχος και Βερενίκη», Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΣΕΠ) στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και δημιουργός της δωρεάν διαδικτυακής πλατφόρμας για την ελληνική γλώσσα SkonakiVideos (ΣΚΟΝΑΚΙ) στο Facebook:

https://www.facebook.com/SkonakiVideos/.

Το συγγραφικό του έργο αποτελείται από δημοσιεύσεις σε ερευνητικά περιοδικά, επιστημονικά βιβλία και πρακτικά διεθνών και εγχώριων συνεδρίων. Ήταν εκπονητής των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών (2022) στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας για το Δημοτικό.

Οι σπουδές του περιλαμβάνουν: Πτυχίο (Β.Α.) στα Παιδαγωγικά, Πανεπιστήμιο Κρήτης (1996), Πτυχίο (B.A) στην Παιδαγωγική και την Ψυχολογία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2000), Πτυχίο (M.B.A.) στις Σύγχρονες Τεχνολογίες, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2006), Πτυχίο (Ph.D) στη Διδακτική της Γλώσσας με Ψηφιακά Μέσα, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2017).